< tilbage 20-12-2021 - 16:01

I ønskes alle en god jul og et godt nytår.

Nu her hvor året går på hæld, vil vi i bestyrelsen, ønske alle en rigtig god jul, og et godt nyt år.

Dette år har været, et mærkelig år, men vi er kommet vider.

For Fregatten Jylland, har det været et år med storm, og bølgegang. Men heldigvis er det gode skib, kommet næsten helskindet i gennem året.

For Fregat-Lauget har året også budt på udfordringer, heldigvis ikke så store, men det har ikke været mulig, at holde fast i traditionerne, og heller ikke helt at holde vedtægterne.

Men vi har da afholdt et foredrag om Fregatten Jyllands rejse fra den udgik af flådens tal i 1908 og så ti i år, foredragsholderen var Benno Blæsild, det lykkes også, at fået holdt en generalforsamling, hvor vi fik lidt godt at spise og drikke, selv om det heller ikke var som i gamle dage, men det skal der nok komme styr på, i det kommende år.

Vi fik sagt Svend Erik Jespersen tak for hans indsats i bestyrelsen, og velkommen til Finn Ebbestrup Poulsen som nyt medlem af bestyrelsen.

I det nye år vil vi igen prøve at få holdt foredrag og vore normale møder, omkring den 11. juni, og igen ca. 20. november. Det første foredrag skulle helst være omkring april, og handle om Holmens håndværker ca. år 1860, det næste skal helst omhandle noget med fregattens rejser.

Håber i alle kommer vel gennem denne vinter, og at vi ses i det nye år.

På bestyrelsens vegne

Kurt Becher

< Tilbage