< tilbage 29-12-2021 - 10:16

Godt nyt år !!

Nu her vor løbet er kørt, for dette års aktiviteter på Fregatten Jylland. Vil vi i bestyrelsen ønske jer alle et rigtig godt nytår.

Som omtalt i julehilsenen, har fregatten i dette år, sejlet i oprørt hav. Men er kommet så sikker i havn, som ledelsen med alle sejl sat, har kunnet præster, og det er godt gået.

Med al den uvished om hvor kursen skal lægges, for at undgå grundstødning, og forlis, må man nok sige, kursen har været den rigtige, hele vejen i gennem.

Det svare til at sejle indenskærs, langs den Norske kyst, uden nogen kort eller los ombord, den situation, tror jeg ikke mange ønsker at befinde sig i. Der oppe er der mange lumske skær, stærk strøm og pludselige vindstød, der hurtig kan sætte en stopper for, at nå sikkert i havn.

Her hjemme har det været, manglende turister fra udlandet, nedlukning heldigvis ikke lige i sommeren, et lidt anderledes publikum, med nye forventninger, og spørgsmål som, kommer der nogen, hvor meget skal der investér i kioskvare, udstilling, og skal der laves en plan ”B”. Det er nok sådan nogle ting, ledelsen har skullet forholde sig til, når der skulle udstikkes en kurs.

Nu må vi så se fremad, og huske på at den 22. januar 2022, åbner dørene igen, for besøgende, og husk nu, at købe et årskort, så det for jer, vil være muligt hele året, at kunne nyde det smukke skib, og alle de aktiviteter det byder på.

 

Med håbet for et godt nyt år, og tak for det gamle.

Vil jeg på bestyrelsens vejene ønske jer god vind.

Kurt Becher

< Tilbage