Fregat-Lauget
Fregat-Lauget¤
Fregat-Lauget
Fregat-Lauget¤

Velkommen til Fregat-Lauget

Fregatten Jylland ankomst i 1960 til Ebeltoft, og det fik en gruppe borger til, at stifte Fregat-Lauget af 1960 med det formål, at støtte arbejdet for Fregatten Jyllands’ restaurering og forbliven i Ebeltoft. Lauget skal desuden medvirke til festligholdelse af Fregattens mindedage, samt på landsplan arbejde for at udbrede kendskabet og interessen for Fregatten Jylland.

De første 2 formål er jo blevet indfriet, så nu er det nye der har taget over, og det er, at støtte arbejdet for Fregatten Jyllands’ vedligeholdelse, udbrede kenskabet kenskabet til Fregatten Jylland, og historisk formidling. Festligholdelse af fregattens mindedage, Er stadig aktuel, hvor vi hvert år marker køllægningen og stabelafløbningen, samt 9. maj, hvor Fregat-Lauget er med med fanen, og går med i optoget.

Som medlemmer kan optages personer, som har interesse i at medvirke til udbredelse af kendskabet til Fregatten Jylland.
De pågældende skal erklære sig positivt indstillet til formålsparagraffen. Optagelse sker efter anmodning til bestyrelsen og efter dennes godkendelse.

04-12-2023

Fregatten holder ikke lukket selv om der er mus om bord.

Fregatten søsætter julen og de byder velkommen ombord i weekenderne i december til hygge og aktiviteter for hele familien.

22-11-2023

Generalforsamlingen er nu overstået.

Nu har der været generalforsamling, og der blev vedtaget at fortsætte lauget.

28-10-2023

Generalforsamlingen

Generalforsamlingen er den 20. november.

 

Så sæt kruds i kalendren.

22-10-2023

Husk at støtte Fregatten Jylland

Hver år på denne tid har fregatten brug for hjælp.

For at kunne bliever på Skats liste over godkendte, almennyttige foreninger og institutioner. Og få en væsentlig momskompensation og at den kan modtage arv uden at betale boafgift.

Og hvordan gør man det, man klikker på læs mere.