< tilbage 17-06-2023 - 11:23

Så fik Fregat - Lauget en fane.

På valdermarsdag den 15. juni, blev der overragt en flot ny fane til lauget, skænket af Danmarks-Samfundets.

I alle de år Fregat - Lauget har eksisteret, har det ikke haft en fane, det er der nu rådet bod på, ved at Danmarks-Samfundet, har tildelt lauget en fane. Det er vi meget glade for, og vil gøre alt for at holde fanen højt.

 

Dannebrog er jo som symbol, det der kendetegner vi er danske, og det symbol vi alle er stolte af, samles ved og under, og det følger os fra vugge til grav. Det var også med i 1920 da Cristian den 10. red over den gamle grænsen til Tyskland, og Sønderjylland igen blev dansk, og igen kunne flagre med Dannebrog. Det står også som det vore forsvar beskytter, når det tager ud til brændpunkter rundt omkring i verdenen, for at sikre danske interesser, ikke lider skade, det kan være handel mellem lande, eller et nært allieret land der har brug for støtte og hjælp, Dannebrog er altid med.

 

For Fregat-Lauget håber vi, den vil være med til at give sammenhold, og gøre lauget mere synlig i hverdagen, så flere vil støtte op om Lauges formålsparagraf, der er at hjælpe Fregatten Jylland, så meget lauget formår.

 

Vi takker Danmarks-Samfundets Lokalkomité, Syddjurs mange gange for den fine fane, og lover at bruge den flittigt.

< Tilbage